Subiectele ce vor fi prezentate la seminariile Net'98
 NeXt Millennium Seminar Titles & Topics
 
(In paranteze sunt trecute titlurile chestionarelor recapitulative)
Puteti citi aici chestionarele cu texte biblice on-line!


1.Sâmbãtã, 10 Octombrie: "Titanic: oare urmãm noi?" Este secretul destinului nostru ascuns în filmul vãzut de toatã planeta? (Mesajul lui Dumnezeu pentru sfârsit de mileniu) 

2.Duminica. Octombrie 11:"Rãzboiul Stelelor: Când Imperiul Contraatacã" Rãzboiul de dimensiuni cosmice. O luptã între întuneric si luminã. (Rãzboiul Stelelor: Când Imperiul Contraatacã)


3.Marti, 13 Octombrie:"De ce au dispãrut vechile civilizatii?" O strategie de a supravietui dezastrului care vine. Cum sã salvati orice relatie importantã! (Antidot pentru nimicirea civilizatiei noastre)


4.Miercuri, 14 Octombrie:"Cum sã vã gãsiti pacea interioarã în stress-ul cotidian?" Oferta urgentã a lui Dumnezeu catre o generatie fãrã teamã de El. O legãturã pe care vã puteti baza! (Rãsplata cea din urmã)


5.Vineri, 16 Octombrie:"Adevarul despre Leopard" Un fost puscarias si un leopard pot avea mai mult de a face cu viata si fericirea dvs. decât v-ati fi asteptat!. (Ce sã fac ca sã fiu mântuit?)


6.Sâmbãtã, 17 Octombrie: "Cutia neagra a lui Darwin" Dovezile stiintifice tot mai numeroase împotriva teoriei evolutioniste si noi dovezi despre existenta unui Creator. (Maimuta sau Dumnezeu)


7.Duminica, 18 Octombrie: "Ultima dorinta a unei regine". Cum poate rugãciunea ei de pe patul de moarte sã vã vorbeascã despre eliberarea de cel mai mare stress? (Popas de-a lung de milenii)


8.Marti, 20 Octombrie:"Secretul pe care Darwin a uitat sã-l spunã" . Fenomenala deosebire care poate fi fãcutã în viata dvs. chiar acum! (Secretul numãrului 7)


9.Miercuri 21 Octombrie:"Al 11-lea scenariu: o examinare modernã despre cum se va sfarsi lumea"  Stiinta oferã 10 cãi prin care lumea se poate sfârsi curând. Dar numai cel de-al 11-lea scenariu al Bibliei se va dovedi a fi valabil . Fiti gata sã vã întâlniti cu Prietenul dvs.! (A 11-a alternativã pentru sfârsitul lumii) 

10.Vineri 23 Octombrie:"Cum sa prezicem viitorul sau cat de aproape este sfarsitul" Semne pe care Dumnezeu ni le-a dat ca sa stim cat de aproape este revenirea lui Isus. (Cât mai e pânã la sfârsit?)


11.Sâmbãtã 24 Octombrie:"Legenda Samarei sau adevarul despre moarte" Cum Dumnezeu a invins inamicul cel mai puternic: moartea. (Cum sã-ti alungi teama de moarte?)


12.Duminica 25 Octombrie:"Daca Dumnezeu este asa de bun, cum se face ca focul Iadului chinuie vesnic pe cei pacatosi?" O veste foarte buna pentru noi de la Dumnezeul dragostei si al vietii. (Cum se împacã Dumnezeu si iadul?)


13.Marti 27 Octombrie:"Al treilea proces al lui O.J. Simpson, si ziua judecatii tale" Da, este o zi a judecatii,  dar judecatorul este de partea ta! (Citatie pentru instantã)


14.Miercuri, 28 Octombrie:"Cum sa înclini balanta în partea ta si sã câstigi procesul" Judecata lui Dumnezeu dovedeste ca El este si drept, dar si iubitor. (Judecata de apoi)


15.Vineri, 30 Octombrie: "Când istoria ne joacã feste" Incredibila relatare despre modul în care minunatul dar al lui Dumnezeu pentru o Zi a Prieteniei a fost schimbat treptat în altceva. (Profetia de care Nostradamus habar n-avea)


16.Sâmbãtã, 31 Octombrie:"Ingropat de viu: Sau cum poti incepe o viata noua" Cum vã puteti declara în mod public prietenia cu Dumnezeu. (Ingropat de viu)


17.Duminica, 1 Noiembrie:"Printesa si Fiara". Profetia veche de 1900 de ani despre puterea religioasã care în zilele noastre va împlini cu repeziciune profetia biblicã. (Mielul si fiara)


18.Marti, 3 Noiembrie: "America si noua ordine mondiala" . Partea a doua a profetiei despre puterea mondiala din zilele din urma. (America si noua ordine mondialã)


19.Miercuri, 4 Noiembrie: "Ultima avertizare a lui Dumnezeu"  Alianta amenintatoare a trei mari puteri mondiale în zilele din urmã, de care numai puterea lui Dumnezeu poate oferi scãpare. (Triumviratul întunericului)


20.Vineri 6, Noiembrie:"Si au trãit fericiti pânã la sfârsit: Printul Charles, Printesa Diana, si mitul si miracolul cãsãtoriei" Cel mai bine pãstrat secret din lume pentru a birui problemele zilnice ale cãsãtoriei - poate fi acum al dvs.! (Secrete pentru o familie fericitã)


21.Sâmbãtã 7, Noiembrie: "Adevarul despre cristalul spart". Planul lui Dumnezeu pentru o societate fara violenta si in siguranta, unde legea si ordinea sunt la înãltime. (Misteriosul punct de ochire)


22.Duminica 8 Noiembrie:"De ce sint atatea religii in lume? " Dumnezeu ne arata care este adevarata credinta. (ultima biserica a lui Dumnezeu, Apocalipsa 12) (Una sau mai multe credinte?)


23.Marti 10 Noiembrie:"Cind profetul ia profitul. Sunt oare toti profetii moderni niste sarlatani?" Asa cum Dumnezeu a descoperit vointa Lui în trecut prin profeti tot asa si ultima generatie primeste lumina Lui prin profetie. (Profetul lui Dumnezeu)


24.Miercuri 11 Noiembrie: " Secretul sigurantei financiare pe care multi bogati nu-l cunosc." Dumnezeu ne-a oferit mijlocul cel mai bun pentru asigurarea nevoilor noastre fizice si materiale. (Polita de aur a asigurãrilor)


25.Vineri 13 Noiembrie:" Stilul de viata crestin". Planul lui Dumnezeu pentru o viata noua. (Cum sã întineresti cu 11 ani si jumãtate)


26.Sâmbãtã 14 Noiembrie: "Reflectii pe o tema din simfonia "Lumea noua" de Dvorjac. In sfarsit, in patria cereasca." Un mileniu cu Dumnezeu in ceruri; raspuns la toate intrebarile noastre. (Din nou acasã!)


27.Duminicã, 15 Noiembrie:"Cum sã ne rugam? Cum sã întãrim legãtura noastrã de prietenie vesnicã cu Dumnezeu? " Rugãciunea - secretul cresterii noastre in credinta. Cum sã fim prieteni cu Dumnezeu pentru totdeauna. (Prieteni cu Dumnezeu - pentru totdeauna!)